Winnipeg Jets aloitti upeasti pudotuspelisarjan Minnesota Wildia vastaan voittamalla molemmat kotiottelunsa. Kolmannessa kohtaamisessa Minnesota oli parempi lukemin 6-2.

Jets lähti ottelusarjaan jo valmiiksi rikkinäisenä, sillä sivussa olivat hyökkääjä Matt Hendricks sekä puolustajat Dmitri Kulikov ja Tobias Enström.

Ensimmäisessä pelissä Winnipeg sai lisää jobinpostia, kun runkosarjassa 39 pistettä paukuttanut sentteri Mathieu Perreault jätti ottelun kesken ylävartalovamman takia. Kanadalaista ei ole sen jälkeen näkynyt tositoimissa. Hänen tilallaan on pelannut 21-vuotias Jack Roslovic, joka on onnistunut saalistamaan kahdessa ottelussa kaksi syöttöpistettä.

Edellisessä kohtaamisessa puolustaja Tyler Myers törmäsi Wild-hyökkääjä Marcus Folignon kanssa ja loukkasi jalkansa. Toistaiseksi hänen pelikunnostaan ei ole lisätietoa.

– Valitettavasti en voi kertoa, Jetsin päävalmentaja Paul Maurice sanoi The Winnipeg Sunille Myersin tilanteesta.

Mikäli Myers ei ole kunnossa ensi yönä pelattavassa ottelussa, hänen tilalleen luistelee todennäköisesti 24-vuotias Tucker Poolman.

– Se jää nähtäväksi. Teidän on kysyttävä sitä valmentajalta. Minun tehtäväni on olla valmis pelaamaan, mikäli käsky käy, Poolman sanoi The Winnipeg Sunille.

Yhdysvaltalaispuolustaja pelasi runkosarjassa 24 ottelua, joissa hän teki maalin ja antoi kaksi syöttöpistettä.