Kipeältä näyttää! Winnipeg Jetsin kaksimetrinen puolustajakolossi jätti pelin kesken – loukkasi jalkansa!

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Winnipeg Jetsin yli kaksimetrinen (203cm) puolustajakolossi Tyler Myers koki kovia viime yön pudotuspelikamppailussa Minnesota Wildia vastaan.

Myers törmäsi Wild-hyökkääjä Marcus Folignon kanssa ja löi jalkansa laitaa vasten ottelun toisessa erässä. 28-vuotias puolustaja jäi tilanteen jälkeen makaamaan jäähän tuskaisen näköisenä. Mies sai kammettua itsensä kuitenkin pystyyn ja poistui pukukopin suojaan. Tämän jälkeen häntä ei enää pelissä näkynyt.

Jetsin päävalmentaja Paul Mauricen mukaan tilanteen vakavuus selviää vasta huomenna, mutta kuten tiedetään, pudotuspeleissä ei loukkaantumisista hiiskuta. Vain aika näyttää, onko Myers seuraavassa ottelussa pelikuntoinen.

Mikäli ei ole, jättää hän ison loven Jets-puolustukseen. Myers pelasi runkosarjassa kaikki ottelut ja iski niissä tehot 6+30=36. Pudotuspeleissä hän on tehnyt kaksi maalia ja antanut yhden syöttöpisteen.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia