Winnipeg Jets ja Minnesota Wild kohtaavat ensi yönä Suomen aikaan läntisen konferenssin puolivälieräsarjan toisessa osaottelussa. Jets voitti sarjan ensimmäisen kohtaamisen, joten se pääsee jahtaamaan ottelussa jo toista voittoaan.

Jetsin hyökkääjä Mathieu Perreault joutui jättämään pelin kesken ja hänen pelikuntonsa arvioidaan lopullisesti vasta juuri ennen ottelun alkua. Perreault jätti ensimmäisen kohtaamisen kesken toisessa erässä. Mikäli Perreault ei pysty pelaamaan, hänen paikkansa kokoonpanossa ottaa Jack Roslovic.

Patrik Laine hämmästeli ensimmäisen ottelun fyysisyyttä, mutta Wildin kokenutta Eric Staalia fyysinen puoli ei yllättänyt.

– Fyysisyys on ihan mahtavaa. Se on pudotuspelikiekkoa. Sitä on hauska pelata ja sitä on hauskaa katsoa. Me olemme valmiina siihen, Staal lupasi NHL.comissa.

Jets on suosikki ensi yönkin otteluun. Jets oli todella vahva kotijoukkue jo runkosarjassa, sillä se hävisi kotihallissaan vain seitsemän ottelua varsinaisella peliajalla.

– Kotiedusta haluaa ottaa kaiken irti. Jos sarja on tasan 1-1, kun siirrymme Minnesotaan, niin sekää ei meitä haittaa, Jetsin sentteri Bryan Little sanoi.