Saksalaispuolustaja Christian Ehrhoff, 35, tiedotti maanantaina Instagramissa, että hän on päättänyt lopettaa 19 vuotta kestäneen uransa jääkiekkoilijana.

Ehrhoff pelasi NHL:ssä yhteensä 789 runkosarjaottelua tehoin 74+266=340. Pudotuspeleissä entinen tähtipakki summasi 73 peliin tehot 7+27=34.

Ehrhoff edusti 12 kautta kestäneen NHL-uransa aikana kuutta seuraa. Nämä olivat: San Jose Sharks, Vancouver Canucks, Buffalo Sabres, Pittsburgh Penguins, Los Angeles Kings ja viimeisimpänä kaudella 2015-16 Chicago Blackhawks.

– 19 vuotta kestäneen ammattilaisuran jälkeen, olen päättänyt lopettaa peliurani. Kiitos kaikille joukkueille, joukkuetovereille, valmentajille, joukkueiden henkilökunnalle sekä faneille teidän tuesta ja lukemattomista uskomattomista muistoista, Ehrhoff kirjoitti Instagramissa.

Viimeiset kaksi kautta Saksan DEL-liigassa Kölner Haien riveissä pelannut Ehrhoff sai uralleen huikean kruunun helmikuussa Etelä-Korean talviolympialaisissa, kun Saksa pääsi yllättäen finaaliin ja sai lopulta hopeaa.