NHL:n kautta aikain tehokkain saksalaispuolustaja Christian Ehrhoff on päättänyt lopettaa pelaajauransa. Mies kertoo päätöksestään omalla Instagram-tilillään.

35-vuotias Ehrhoff pelasi kuluneella kaudella Saksan DEL-liigaa Kölnen Haien joukkueessa. Joukkue putosi eilen Nürnberg Ice Tigersia vastaan pelatussa puolivälieräsarjassa, jonka jälkeen Saksan maajoukkuelegenda ilmoitti päätöksestään.

NHL:ssä Ehrhoff pelasi yhteensä 789 runkosarjaottelua, joissa hän paukutti 74 maalia ja 339 tehopistettä. Pudotuspeliotteluita hänelle kertyi 73. Parhaalla NHL-kaudellaan 2010-11 mies iski Vancouver Canucksin paidassa 79 otteluun 50 tehopistettä.

Ehrhoff sai tällä kaudella komean kruunun uralleen Saksan saavuttaessa sensaatiomaisesti olympiahopeaa Pyeongchangin olympialaisissa. Ehrhoff toimi joukkueen kapteenina.