New Jersey Devils otti tiistaina NHL:ssä arvokkaan voiton, kun joukkue kaatoi Pittsburgh Penguinsin 3-2-lukemin. Taylor Hall keräsi ottelussa tehot 1+1 ja venytti samalla pisteputkensa jo 15 ottelun mittaiseksi. Kyseessä on Devilsin jaettu seuraennätys.

Patrik Elias pystyi samaan kaudella 1999-2000 ja Brian Gionta nousi hänen rinnalleen kaudella 2005-2006. Hall nousee yksin seuraennätysmieheksi, mikäli hän tekee yhdenkin pisteen Devilsin seuraavassa ottelussa.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Ensimmäisessä erässä koskin kiekkoon ehkä viisi tai kuusi kertaa ja sain kakkossyötön keskialueelta. Niin se on välillä mennyt, Hall sanoi NHL.comissa.

– Sen jälkeen pelasin mielestäni erittäin vahvan pelin. Jos sinä teet 22 peliin putkeen pisteitä, niin sinulla on pakko olla myös onnea. Olemme tiukassa pudotuspelitaistelussa ja joukkue tarvitsee pisteitä. Olen onnellinen, että pystyn tekemään oman osani, Hall sanoi.

Virallisesti Hall on tehnyt pisteitä nyt 15 ottelussa, mutta pisteputki on itseasiassa jo 22 ottelun mittainen niissä otteluissa, missä Hall on pelannut. Hall menetti kuitenkin muutaman pelin loukkaantumisen vuoksi, joten pisteet eivät virallisesti ole tulleet peräkkäisissä peleissä.

Hall on tehnyt tällä kaudella 58 otteluun tehot 27+41=68.

NHL

@NHL
Here's the scoop with @hallsy09.

Officially, a 15-game point streak with 19 points.
Additionally, a point in the last 22 games he's played in, since he missed a couple, with 31 points.

Also officially, one of the hottest players in the League 🔥🚨