Lupaava kanadalaishyökkääjä Tyler Bertuzzi onnistui sunnuntaina tekemään uransa ensimmäisen NHL-maalin, kun hänen seuransa Detroit Red Wings voitti sunnuntain päiväottelussa Chicago Blackhawksin 4-0. Bertuzzi teki kolmannessa erässä Red Wingsin neljännen maalin.

Dylan Larkin ja Mike Green maalasivat Detroitin ensimmäisen erän alussa jo 2-0 -johtoon. Kolmannessa erässä Anthony Mantha teki Detroitin kolmannen maalin.

[readmore from=”uutiset”]

Tshekkivahti Petr Mrazek piti Detroitin maalilla nollan torjuttuaan 27 laukausta. Nollapeli oli Mrazekille kauden toinen.

Tyler Bertuzzin uran ensimmäinen NHL-maali syntyi hänen 17. ottelussaan. Viime kaudella hän pelasi seitsemän ottelua kiikaritehoin. Tällä kaudella Bertuzzi ehti ennen maaliaan pelata yhdeksän ottelua, joissa syötti neljä maalia.

Tyler Bertuzzi on legendaarisen ja pahamaineisen Todd Bertuzzin sisarenpoika. Todd Bertuzzi aiheutti surullista kohua 2004 lyötyään Steve Moorea takaapäin ohimoon. Yksi kaikkien aikojen törkytempuista päätti Mooren uran.