[text-ad]Tervetuloa NHLSuomi.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Nashville-Vegas
Keskiviikkona 17.1 klo 3.00
NHL

Kaksi oman konferenssinsa kärkojoukkuetta kohtaavat, kun Nashville ja kauden ehdoton yllättäjä Vegas Golden Knights iskevät yhteen.

Nashvillen peli on näyttänyt tutulta, hyökkäyspäässä joukkue ei juurikaan säkenöi, vaan tekee tasaisella tahdilla maaleja, mutta puolustuspeli on liigan ehdotonta eliittiä. Viimeisenä lukkona on toiminut suomalaistandem Pekka Rinne – Juuse Saros, jossa nykyisyys kohtaa tulevaisuuden. Nashvillellä ei ole mitään hätää kun Rinne aikanaan lopettaa huippu-uransa. Nashville on omassa divisioonassaan toisena Winnipegin jälkeen, ja joukkueen peli on parhaimmillaan ollut yhtä säkenöivää kuin viime kevään pudotuspeleissä. Olisiko joukkueesta jälleen yllättämään kestomenestyjät kevään koittaessa? Nashvillen hyökkäys jauhaa tasaisesti tehoja, jotka jakautuvat usealle kentälliselle, joukkueen paras pistemies on Filip Forsberg tehoilla 15+19.

Vegas on yllättänyt kaikki jääkiekon ystävät ja näyttänyt todellakin kuuluvansa maailman parhaaseen kiekkosarjaan. Uutuuden viehätys ei ole vieläkään loppunut, Vegas johtaa omaa divisioonaansa ja on myös oman konferenssissa kärkijoukkue. Hyökkäyspäähän joukkue on ollut toiseksi tehokkain koko konferenssissa heti Winnipegin jälkeen (145 osumaa) ja puolustussuuntaan toiseksi paras heti Nashvillen jälkeen (116 päästettyä maalia). Tälläisen pelin varaan on hyvä rakentaa vaikka minkälaista tuhkimotarinaa. Viimeisestä viidestä ottelustaan kolme voittanut Vegas on ollut etenkin kotonaan lähes ylivoimainen, vieraskentällä pistemenetyksiä on tullut jo enemmän, mutta peli ei hajoa pitkilläkään reissuilla. William Karlsson on yllätysjoukkueen yllättävä maalitykki, hyökkääjällä on kasassa jo upeat 23 osumaa ja onpa vielä tehotilastossa lukemassa +22 tällä hetkellä.

[text-ad]🚨 NHLSuomen lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kotijoukkue Nashville pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonapanolla. Vegasilta uupuvat puolustajat Jon Merrill, Luca Sbisa, Clayton Stoner sekä maalivahti Oscar Dansk. Poissaoloista miinusta vieralijoille.

Arvio

Joukkueet kohtasivat vuoden alussa, jolloian Vegas oli kotonaan selvästi parempi lukemin 3-0. Myös joulukuussa käydyssä pelissä Vegas vei pisteet voittomaalikisan jälkeen. Nashvillellä on nyt omassa kotipelissään takaisinmaksun aika. Joukkeeiden uhrautuva puolustus ja virheitä välttelevä pelitapa lisää tasapelin riskiä. Lisäksi molemmissa joukkueissa pelaa sarjan ehdottomasti parhaimmistoon kuuluvat maalivahdit Pekka Rinteen ja Marc-Andre Fleuryn johdolla. Vegas on niskan päällä 2-0 otteluvoitoin ja tästä on varmasti etua illan kamppailussa. Pelistä on ennustettu tulevan erittäin tasainen, jossa voittomarginaali saattaa olla yksi maali suuntaan tai toiseen tai peräti ratkaisun hakeminen varsinaisen peliajan ulkopuolelta. Luotetaan Vegasin hurmion kantavan edelleen ja työteliäs, nopea vierasjoukkue varastaa kaksi pistettä Nashvillen vieraana.

Nashville-Vegas X2, sisältää jatkoajan ja RL-kisan (2.20)