[text-ad]Tervetuloa NHLSuomi.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Minnesota-Buffalo
Perjantaina 5.1 klo 3.00
NHL

Kovassa kotivireessä oleva Minnesota jahtaa edelleen pudotuspelipaikkaa, takamatka kevään jatkopeleihin johtuu pitkälti siitä, että joukkue kärsi monien runkopelaajiensa loukkaantumisista alkukaudella. Etenkin kotikentällä peli on ollut viime kauden tasolla, kolme edellistä kotiottelua on päättynyt Minnesotan eduksi maalierolla 13-5. Mikael Granlund teki heti joulun jälkeen uransa toisen hattutempun ja pelaa jälleen huipputasolla. Uutta kevättä uransa suhteen pelaava Eric Staal on joukkueensa tehokkain pelaaja pistein 17+18 / +8.

Buffalolta ei vain mikään ota onnistuakseen. Talviklassikossa Uudenvuodenpäivänä joukkue nousi taistelemaan voitosta NY Rangersia vastaan mutta hävisi lopulta jatkoajalla. Viidestä edellisestä ottelusta kolme on jälleen päättynyt tappioon. Joukkueen johdon pitää nyt miettiä millä strategialle kaudelle 2018-2019 lähdetään, mm. joukkuueen toiseksi paras pistemies Evander Kane on ollut siirtohuhujen kohteena. Monta vuotta hyvillä varausnumeroilla varaamaan päässyt joukkue ei ole edennyt mihinkään, ja suunnan on muututttava hinnalla millä hyvänsä. Joukkue on viimeistellyt vähiten maaleja koko sarjassa.

[text-ad]🚨 NHLSuomen lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Minnesota on selättänyt loukkaantumisvaikeudet, sillä ei ole poissaolijoita otteluun lähdettäessä. Buffalolta puuttuu puolustaja Taylor Fedun.

Arvio

Minnesota on selkeästi Buffaloa tasapainoisempi ja parempi joukkue kaikilla mittareilla mitattuna. Se hyökkää laadukkaammin, puolustaa kovemmin ja Devan Dubnyk on yksi sarjan parhaita ykkösvahteja. Buffalon kausi on isossa kuvassa ohitse, ja se näkyy etenkin vieraskaukalossa rumina tappioina. Joukkueen kärki on liian kapea, taso tippuu liian paljon ykköskentän ja ensimmäisen pakkiparin jälleen. Minnesota naulaa kotonaan selkeän kotivoiton ja ottaa tarvitsemansa pisteet selkeästi heikommalta vastustajaltaan.

Minnesota -1.5, sisältää jatkoajan ja voittomaalikisan (2.45)