New York Rangers voitti uudenvuodenpäivänä kauniissa säässä pelatun NHL:n ulkoilmaottelun New Yorkin Citi Field -stadionilla. Buffalo Sabres sai taipua tiukassa taistossa jatkoajalla 2-3. Rangersin voittomaalista vastasi J.T. Miller.

[readmore from=”uutiset”]

Rangers siirtyi johtoon ensimmäisen erän alussa, kun Paul Carey ampui kiekon Buffalo-veskari Robin Lehnerin längistä verkkoon. Muutamaa minuuttia myöhemmin peli oli 2-0 itävaltalaisen Michael Grabnerin osuttua Kevin Hayesin rakentamasta paikasta.

Sabres kavensi toisen erän ensimmäisellä minuutilla. Sam Reinhart osui ylivoimalla Rasmus Ristolaisen syötöstä.

Kolmannessa erässä Ristolainen tasoitti 2-2:een. Upea rannelaukaus yllätti Rangers-vahti Henrik Lundqvistin. Maali toi Sabresille myös lohdutuspisteen.

Rangers on pelannut nyt neljä ulkoilmaottelua 2000-luvulla. Niistä se ei ole hävinnyt yhtäkään.

Rangers on NHL:n itäisessä konferenssissa kuudentena. Sabres on jumbosijalla.