[text-ad]Tervetuloa NHLSuomi.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Winnipeg-NY Islanders
Lauantaina 30.12 klo 03.00
NHL

Winnipeg Jets pelaa hieman heikompaa vaihetta kaudesta 2017-2018. Vaikka se onkin voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan kolme, on joukkueen pelissä ollut huolestuttavia piirteitä. Maalinteko ei ole ollut yhtä helppoa kuin aikaisemmin, loukkaantumiset ovat syöneet joukkueen iskukykyä ja maalivahtipeli on ailahdellut. Ongelmista huolimatta joukkue on edelleen oman divisioonansa kärkijoukkueita, joka on vahvan ja sitoutuneen joukkueen merkki. Taitoa ja taistelutahtoa löytyy myös alemmista ketjuista, josta nähtiin malliesimerkki Edmonton-voitossa, kun Joel Armia viimeisteli kaksi upeaa osumaa.

NY Islanders päättää viiden kotiottelun putken ja pelaa pitkästä aikaa vieraissa. Joukkueen peli on pysynyt samanlaisena koko alkukauden, se on tehnyt maaleja aivan kärkijoukkeuiden tahtiin tai jopa enemmän, mutta päästänyt myös eniten maaleja. Tällä tavalla on vaikeaa päästä pudotuspeleihin tai ainakaan menestyä kevään peleissä. Etenkin päästettyjen maalien suhde on ongelmallinen, vaikka voittoja tuleekin hyvällä prosentilla. Suurimmat uhkaajat Islandersin pudotuspelipaikalle ovat takana kolmen pisteen takana vaanivat Carolina sekä Pittsburgh, jolta voitaneen odottaa nousua kevätkauden aikana.

[text-ad]🚨 NHLSuomen lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kotijoukkue Winnipegiltä puuttuvat puolustuspään Dustin Byfuglien sekä Toby Enstrom. NY Islandersilta puuttuu edelleen hyökkääjä Nikolay Kulemin.

Arvio

Joukkueet kohtasivat juuri ennen joulua, jolloin NY Islanders yllätti Winnipegin housut jalassa ja voitti 5-2. Joulun jälkeen molemmat joukkueet ovat pelanneet yhden ottelun voitokkaasti, ja nyt ottavat taas mittaa toisistaan. Patrik Laine on joukkueharjoituksissa nostettu ykkösketjuun ja saanee vastuuta hieman totuttua enemmän ykkösketjun ja – ylivoiman ansiosta. Laine on pelannut pari peliä ilman maalia, joten todennäköisesti kohta jälleen juhlitaan suomalaistähen osumaa. Winnipeg on kokonaisuudessaan parempi joukkue kuin NY Islanders, etenkin puolussuuntaan. Kotietunsa turvin Winnipeg ottanee revanssin viime viikon tappiosta ja pääsee uuden vuoden juhlintaan voitokkaasti.

Winnipeg-NY Islanders 1 (2.19)