NHL-seura Vancouver Canucks on kärsinyt tällä kaudella uskomattomasta epäonnesta loukkaantumisten suhteen. Viimeisin takaisku Vancouverille tuli vain tovi sitten, kun loistavaa tulokaskautta pelaava Brock Boeser loukkaantui. Hänen sairauslomansa pituudesta ei ole kuitenkaan vielä tarkempaa tietoa.

Canucksin loukkaantuneiden lista on surullista luettavaa: Sven Bärtschi (4-6 viikkoa), Bo Horvat (6 viikkoa), Brandon Sutter (2-4 viikkoa), Chris Tanev (2-3 viikkoa), Erik Gudbranson (paluun ajankohta avoin). Tämän lisäksi Derek Dorsett on joutunut jo tällä kaudella lopettamaan uransa!

Canucksin kausi on alkanut odotuksiin nähden raikkaasti, mutta nyt loukkaantumiset ovat tulleet sotkemaan kanadalaisseuran kautta. Viidestä edellisestä ottelusta Canucks on voittanut vain yhden.

Sportsnet Stats

@SNstats
As seen on @timandsid, a promising #Canucks season has been derailed by numerous injuries