Brock Boeser, 20, varattiin isoilla odotuksilla Vancouver Canucksiin kesällä 2015 ensimmäisellä kierroksella. viime kaudella amerikkalaishyökkääjä vietti vielä suurimman osan ajasta NCAA-yliopistosarjassa, kun NHL-paikka ei vielä yhdeksän pelatun ottelun jälkeen auennut. Jo silloin Boeser kuitenkin väläytteli: yhdeksään otteluun syntyivät tehot 4+1=5.

Tällä kaudella tulosta on tullut. Tämän kauden 30 pelattua ottelua ovat tuottaneet komeat tehot 17+13=30. Boeser on pelannut siis piste per peli-tahdissa. Viime yön kierroksella Boeser onnistui ylivoimalla viemään Canucksin 3-1-johtoon San Jose Sharksia vastaan. Daniel Sedin petasi paikan maalin kulmalle ja Boeser malttoi katsoa kiekon mentävän aukon ja tykitti kiekon yläkulmaan. Samalla Boeser venytti pisteputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi.

Ilta oli onnistunut myös suomalaishyökkääjä Markus Granlundille. Granlund iski kaksi maalia. Samalla suomalainen pelasi NHL-uransa viidennen ottelun, missä hän on onnistunut iskemään enemmän kuin yhden maalin.

Canucks menetti ottelussa kahden maalin johtonsa, mutta voitti ottelun lopulta 4-3-lukemin jatkoajalla.

Sportsnet Stats

@SNstats
#Canucks Brock Boeser now has a point in 5 straight games (4 G, 1 A).

Sportsnet Stats

@SNstats
#Canucks Markus Granlund records his 5th career multi-goal game