Ottawan GM varsin avoimena Erik Karlssonista – ”Jos Wayne Gretzky kaupattiin, kuka tahansa voidaan kaupata”

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Puheet Ottawa Senatorsin ja Erik Karlssonin ympärillä eivät tule katoamaan hetkeen aikaan yhtään mihinkään.

Itse asiassa ensi kesä tulee todennäköisesti olemaan se päättävä tekijä, sillä mikäli Karlsson ja Senators eivät löydä yhteisymmärrystä jatkosopimuksesta, on kanadalaisseurassa alettava tosissaan miettimään ruotsalaiskapteenin kauppaamista.

Viime päivinä sekä Senatorsin että Karlssonin suunnalta on hehkutettu keskinäistä rakkautta ja sitä, miten molemmat osapuolet haluavat jatkaa koko Karlssonin uran ajan samalla reitillä.

Ja totta kai on päivänselvää, ettei yksikään seura halua luopua Karlssonin kaltaisesta supertähdestä. Samaan aikaan ruotsalaistähden jatkosopimusvaatimukset saattavat kuitenkin olla liian kovia Senatorsille, ja mikäli silloin jokin muu NHL-seura on valmis iskemään, myös kauppa on mahdollinen.

– Totta kai meidän kaikkien toiveissa on se, että Erik jatkaa täällä seuraavat kymmenen vuotta. Mutta mikäli jokin seura soittaa sinulle ja tekee tarjouksen, josta et voi kieltäytyä…, Senatorsin GM Pierre Dorion avaa Ottawa Sunille.

– Tiedän sana sen, että suhtautumiseni jääkiekkohistoriaan on fanaattinen, ja jos Wayne Gretzky kaupattiin, kuka tahansa NHL:ssä voidaan kaupata.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia