NHL:n supertähti sai kuulla surkeita uutisia – luukkuvahti otti vastuun harteilleen ja loisti

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildin tähtivahti Devan Dubnyk kärsi äskettäin loukkaantumisen, mutta vielä tässä vaiheessa hänen tilastaan ei ollut juuri minkäänlaista lisätietoa.

Nyt sellaista on kuitenkin saatu, eivätkä ne juuri surkeampia voineet olla. Dubnyk nimittäin kärsii alavartalovammasta, jota tullaan tarkkailemaan viikottaisella tasolla.

Yleensä, kun tilanne on tämä, tarkoittaa se samalla sitä, että kyseinen pelaaja tulee viettämään sairastuvan puolella pitkän ajan. Jos vamma on nimittäin lievempi, tutkitaan sitä aina päivittäisellä tasolla.

Dubnyk pelaa Minnesotassa neljättä kauttaan. Wild on edennyt joka kerta pudotuspeleihin, kun kanadalaistähti on torjunut seuran riveissä.

Tämän suhteen hänen vammansa onkin todella huolestuttava, mutta kakkosvahtina Alex Stalock oli ainakin ensimmäisessä ottelussaan eri mieltä, kun Wild kohtasi viime yönä Toronto Maple Leafsin.

Stalock nimittäin nappasi kamppailussa 28 koppia, eikä päästänyt selkänsä taakse yhtä ainutta osumaa, kun Wild nuiji Maple Leafsin lukemin 2-0. Nollapeli oli Stalockin NHL-uran viides, ja ensimmäinen sitten maaliskuun 2015.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.