Erik Karlssonin kohtalo selvillä aivan lähitulevaisuudessa – ”Saavat tietää, pystyvätkö kiinnittämään häntä vai eivät”

© Kuva: Getty Images

Ottawa Senatorsin ruotsalaiskapteeni Erik Karlsson on ollut jollain tapaa myrskyn silmässä reippaan viikon verran.

Karlssonin nimi nousi nimittäin esille siirtohuhuissa, kun hän totesi varsin avoimeen sävyyn, ettei tule suostumaan niin sanottuun kotikaupungin alennukseen jatkaakseen Ottawassa.

Toisin sanoen eittämättä maailman parhaisiin pelaajiin lukeutuva ruotsalainen aikoo pyytää seuraltaan juuri sen verran kuin hän arvokseen kokee – jos Senatorsista ei ole vastaamaan tähän, maisema vaihtuu.

– Kun päädyn markkinoille, saan rahaa arvoni mukaisesti – en yhtään sen vähempää, mihin sitten päädynkään, Karlsson totesi ja toi selkeästi ilmi, ettei Ottawassa jatkaminen ole millään tapaa mikään automaatio.

– Tunnen oloni mukavaksi täällä. Olen ollut täällä koko urani ajan ja haluaisin sen olevan sillä tavoin loppuun saakka. Mutta loppujen lopuksi tullaan siihen, että mikäli homma ei toimi bisnespuolen osalta, sinun on katseltava muualle, koska niin myös omistajat tekevät.

Jälkikäteen Karlsson harmitteli puheitaan, mutta se ei poista totuuden siementä edellä olevista kommenteista: lähtö Ottawasta on hyvinkin mahdollinen.

Erittäin arvostettu TSN:n toimittaja Pierre LeBrun näkeekin, että Karlssonin tulevaisuus tulee selviämään hyvinkin nopeasti – siis paljon enemmän kuin vuonna 2019, jolloin Senators-kapteenin nykyinen sopimus päättyy.

– Niin hullulta kuin Karlssonin kauppaaminen kuulostaakin, yhdenkään treidin ei pitäisi koskaan shokeerata ketään. Kaikenlaisia loistavia pelaajia kaupataan.

– Pointtini on se, etten usko Ottawan haluavan kaupata häntä, mutta he tulevat saamaan vastauksensa ensi kesänä. He saavat tietää, pystyvätkö he kiinnittämään häntä vai eivät.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!