Edmonton Oilersin Kris Russell joutui kuluvalla viikolla todelliseen myrskyn silmään, kun hän teki oman maalin Toronto Maple Leafsia vastaan.

Russell oli päätöserässä tasoittanut ottelun lukemiin 4-4, mutta vain reipas minuutti ennen loppua hän laukoi kiekon omaan maaliin ja siten ikään kuin johdatti Maple Leafsin 5-4-johtoasemaan ja lopulta 6-4-voittoon.

Right Wing, Shoots Left 🇨🇦🏒🥅

@HILITINGHOCKEY
Back-breaker

Kris Russell scores on own net

5-4 Leafs

30-vuotias Russell otti itse kantaa tilanteeseen, kun toimittajat penäsivät häneltä kommentteja siihen, mitä maalissa oikein tapahtui.

– Se oli pomppiva kiekko ja minä käännyin yrittäen taistella pelivälineestä… ja no, te tiedätte mitä sitten tapahtui, Russell kertoi Sportsnetin mukaan.

– Olimme vaikeuksissa, mutta toisessa ja kolmannessa erässä taistelimme itsemme takaisin mukaan. Olen erittäin turhautunut siitä, mitä lopussa tapahtui. En tiedä, mitä haluaisitte minun enää sanovan. Tiedätte, mitä tapahtui.

Nyt myös albertalaisseuran päävalmentajana toimiva Todd McLellan on avannut sanaisen arkkunsa asiasta, sillä hän on totaalisen kyllästynyt koko keskusteluun.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

– Kuka tahansa kritisoi häntä, ei ole mitä luultavimmin ollut koskaan mukana kilpaurheilussa koko elämänsä aikana, ja jos he ovat olleet, sitten he ovat täydellisiä ja heidän pitäisi olla Hall of Famessa, McLellan paalutti NHL.com:n Tim Campbellille.

– Virheitä sattuu, eikä hänellä ollut tarkoituksena ampua kiekko maaliamme kohti. Se on videoklippi, jota emme edes käy pelistä läpi.

– Kaikki nörtit siellä löytävät tapoja jahdata häntä, mutta meille hän merkitsee paljon ja jokainen joukkueemme pelaajista sanoisi nämä samat sanat koska tahansa huolimatta siitä, että hän laittoi kiekon omaan maaliin.