Kanadan maajoukkue osallistui tänä vuonna poikkeuksellisesti Suomen Karjala Turnaukseen, joka on osa Euro Hockey Touria. Syynä tähän oli poikkeuksellinen olympiavuosi, sillä NHL ei ole tällä kertaa lainkaan karkeloissa mukana.

Seuraavaksi Kanada suuntaa katseensa Channel One Cupiin, joka mitellään Venäjän Moskovassa. Turnee pelataan 13.-17. joulukuuta.

Tällä kertaa mukaan ovat mahtuneet ”ensikertalaiset”, P.A. Parenteau, Matt Frattin sekä Max Talbot. Muutoin joukkue on säilynyt samana, johon voit tutustua tämän linkin kautta. Tai ainakin samana sen suhteen, että yhdestäkään ”leikkauksesta” ei ole ilmoitettu ainakaan julkisesti.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Meidän tavoitteenamme on yhä kasata paras mahdollinen joukkue Pyeongchangiin, ja nämä 25 pelaajaa pysyvät tiukassa harkinnassamme, joukkueen kasaamisesta vastaava Brian Burke kertoi lehdistötiedotteessa.

– Me jatkamme jokaisen pelaajan arvioimista, jotta meidän mahdollisuutemme menestyä Etelä-Koreassa ovat parhaat mahdolliset.

Sekä Parenteau, Frattin että Talbot kiekkoilevat kaikki tätä nykyä KHL:ssä. Parenteau on pelannut NHL:ssä 491, Frattin 135 ja Talbot 704 runkosarjaottelua.