NHL on sarja, jossa yllätyksiä tapahtuu tuon tuosta. Yksi tällainen nähtiin viime yönä, kun St. Louis Blues ja Edmonton Oilers kohtasivat toisensa.

Bluesin komeaan 8-3-voittoon päättyneessä ottelussa nähtiin nimittäin yksi poikkeuksellinen asia, kun supertähti ja yksi NHL:n parhaista maalitykeistä, Vladimir Tarasenko, päätti tiputtaa hanskat jäähän.

Tarasenko otti tappelunsa Oilersin Matthew Benningiä vastaan. Benning oli pamauttanut hetkeä ennen nyrkkihippoja puolittaisen polvitaklauksen Brayden Schenniin, jota Tarasenko saapui puolustamaan. Voit katsoa videon tappelusta alta.

Ottelun jälkeen nykyisin juuri Bluesia edustavalta rautanyrkiltä, Chris Thorburnilta, kysyttiin luonnollisesti tappelusta, eikä mies voinut pidätellä innostumistaan.

– Sanoin hänelle, että: ”Jätkä, jos osaisin tehdä 50 maalia, me voisimme vaihtaa rooleja”, Thorburn hehkutti pelin jälkeen KMOX:n toimittaja Chris Hrabelle.

Tarasenko oli ottelussa muutoinkin pelipäällä, sillä hän iski kamppailussa kaksi maalia ja yhteensä neljä tehopistettä. Voisiko siis jopa sanoa, että kyseessä ei ollut suinkaan Gordie Howe hattutemppu, vaan Vladimir Tarasenko -hattutemppu?