Kun New Jersey Devils ja Minnesota Wild kohtasivat eilen St. Paulin Xcel Energy Centerissä, vei vierailijat lopulta pidemmän korren.

Tiukka ottelu eteni nimittäin aina jatkoajalle saakka, kunnes Devils iski voitto-osuman 52 sekuntia jatkoajan alkamisen jälkeen.

Devilsin 4-3-voiton takuumiehenä hääri jälleen puolustaja John Moore, jolla osuma oli hänen kauden kolmantensa. Näistä taasen jopa kaksi on ollut nyt voittomaaleja.

Moore on muutoinkin kuntoutunut jatkoaikojen todelliseksi mestariksi, sillä kyseessä oli jo hänen uransa kuudes jatkoaikamaali, joka on syntynyt 3vs3-pelissä. Tämän avulla hän on koko NHL:n paras maalintekijä nykyisen jatkoaika-formaatin turvin.

[readmore from=”suomalaiset”]

Moore on 27-vuotias puolustaja, joka on syntynyt Yhdysvalloissa. New Jersey Devilsin lisäksi Moore on pelannut urallaan New York Rangersin ja Arizona Coyotesin riveissä yhteensä 386 runkosarjaottelua.

Näissä jenkkipakki on saalistanut tililleen 28 maalia ja yhteensä 89 tehopistettä. Moore varattiin NHL:ään ensimmäisellä kierroksella (22.) kesällä 2009.

NHL:ssä taasen siirryttiin 3vs3-jatkoaikaan kaudella 2015-16, joten Moore on ollut jo tämänkin suhteen äärimmäisen tehokas pelaaja jatkoajoilla.