NHL:ssä pelaa Vegas Golden Knightsin mukaantulon myötä nyt 31 joukkuetta, joista 16 pelaa ottelunsa Itäisessä ja loput 15 Läntisessä konferenssissa.

Kuten nokkelimmat pystyivätkin jo päättelemään, ei pariton määrä joukkueita kahden konferenssin liigassa ole ideaalitilanne, mistä syystä NHL hakee Länteen uusia ”vahvistuksia”.

[readmore from=”suomalaiset”]

Huhuissa paljon liikkunut Seattle on yhä vaihtoehto, mutta todennäköisin vaihtoehto tällä hetkellä vaikuttaa olevan Houston. Tämä johtuu siitä, että kaupungin NBA-seura Houston Rocketsin syyskuussa ostanut Tilman Fertitta on kiinnostunut saamaan samaan halliin myös NHL-organisaation.

Tilanteessa on itse asiassa edetty jo niin pitkälle, että Fertitta on tavannut asian tiimoilta NHL:n komissaarin, Gary Bettmanin. Bettmanilla olikin NHL-faneille tapaamisen jälkeen hyviä uutisia.

– Jos Houston osoittaa kiinnostuksensa saada NHL-organisaation, niin se on, oikeiden olosuhteiden alla, jotakin sellaista, mitä tulemme ehdottomasti harkitsemaan, Bettman kertoi The Athleticin mukaan.