Lopulta vain kolmen ottelun mittaisen NHL-uran luonut Vadim Shipachyov tuskin on enää pohtimassa taalakaukaloihin paluuta.

Maailman kovimmasta kiekkoliigasta eläkeilmoituksen kautta poistunut Shipachyov voisi palata takaisin NHL:ään vapaana agenttina viiden vuoden päästä. Hänelle jäi kuitenkin sellaiset arvet Vegasin kokemuksistaan, että niin ei yksinkertaisesti tule käymään.

30-vuotias venäläistähti avautuikin kokemuksistaan todella laajasti, ja suoralla tavalla, aiheuttaen NHL-faneille lisää hämmennystä sen suhteen, mitä todella kaiken taustalla tapahtui.

Koko Shipachyovin avautumisen voit lukea TÄÄLTÄ.

Samalla Shipachyov lähetti suoran viestin kaikille venäläispelaajille, jotka haaveilevat NHL:ään siirtymisestä, tai ylipäätään miettivät sitä.

– Venäläispelaajien tulisi miettiä kymmenen kertaa, ennen kuin he lähtevät ulkomaille. Se on erilaista kuin seurat ja agentit kertovat sinulle, Shipachyov valisti Sportingnews.com:n mukaan.

Kuten on tiedossa, Shipachyovin ja esimerkiksi Golden Knightsin GM:nä toimivan George McPheen näkemykset eroavat melkoisesti toisistaan.

– Hän vain halusi lähteä kotiin. Hän on hyvä pelaaja ja hyvä kaveri, mutta joskus asiat eivät vain toimi, McPhee kommentoi tapahtunutta Las Vegas Review-Journalille.

– Hänen täytyi sisäistää pohjoisamerikkalainen peli paremmin sekä kehittää pelinopeuttaan ja me olimme halukkaita tekemään töitä hänen kanssaan. Hän olisi tarvinnut lisää aikaa (AHL:ssä) nähdäkseen, pystyykö hän mukautua Pohjois-Amerikan pelinopeuteen ja pienempään kaukaloon. Hän ei ollut kuitenkaan valmis tekemään niin.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

Shipachyov itse pyyhki lattiaa McPheen puheilla siitä, että hän olisi kieltäytynyt pelaamasta AHL:ssä, mutta nevadalaisseuran GM ei perunut sanojaan.

– Hänen olisi pitänyt päästä pelaamaan. Et voi vain harjoitella ja sopeutua sitä kautta peliin. Jokainen muu sentterimme pelasi paremmin keskellä kuin hän pelasi.

Jos ette siis ole vielä lukeneet aiemmin tässä tekstissä linkattua Shipachyovin avautumista, niin se kannattaa tehdä nyt, koska kontrasti näiden kahden miehen näkemyksissä on jättimäinen.