Carolina Hurricanesin puolustajalla Brett Pescellä on todettu aivotärähdys, seura tiedottaa verkkosivuillaan. Tämä tietää sitä, että Pesce ei osallistu joukkueen mukana Coloradoon ja Arizonaan suuntautuvalle vieraskiertueelle.

Pescen, 22, aivotärähdyksen taustalla on kuitenkin varsin harvinainen syy. Pesce sai joukkueen tiistain harjoituksissa päähänsä osuman kiekosta, kun kiekko kimposi hänen omasta mailastaan miehen päähän.

Tapaturman jälkeen Pesce autettiin pois kaukalosta, ja hänen tilansa tutkittiin välittömästi. Nyt Pesce on asetettu aivotärähdyksen jälkeiseen tarkkailuun.

[readmore from=”suomalaiset”]

Keskiviikko toi Hurricanes-leiriin myös hyviä uutisia. Ruotsalaispuolustaja Klas Dahlbeck on näillä näkymin palaamassa kokoonpanoon, kun Hurricanes kohtaa torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa Coloradon. Dahlbeck, 26, on pystynyt pelaamaan tällä kaudella vain kaksi NHL-ottelua loukkaantumisten takia.

Hurricanes tiedotti tänään myös, että joukkue on kutsunut hyökkääjä Patrick Brownin mukaansa AHL:n Charlotte Checkersistä.

Brown, 25, on pelannut Checkersissä tällä kaudella 9 ottelua tehoilla 1+3. NHL:ssä Brown ei ole vielä tällä kaudella esiintynyt. Viime kaudella Brown pelasi Hurricanes-paidassa 14 ottelua kiikaritehoilla. Toissakaudella hän sai seitsemässä NHL-ottelussa aikaan tehot 1+1.