NHL on jatkuvasti muuttuva liiga, sillä se elää omaa elämäänsä kaudesta toiseen. Milloin mestaruudet on voitettu tiukalla puolustuspelillä ja monipuolisuudella (Chicago Blackhawks), milloin nopeilla käännöillä (Pittsburgh Penguins), milloin tylsällä mutta tappavan tehokkaalla trapilla (New Jersey Devils).

Yksi asia, mikä NHL:ssä on myös kokenut rajun muutoksen, on tappelut. Vielä 1970-, 80- sekä 90-luvuilla nyrkkikahinat olivat arkipäivää, mutta nykyisin hanskauksia nähdään yhä vähenevissä määrin.

Tällainen kuitenkin nähtiin tänä yönä, itse asiassa meneillään olevassa ottelussa, kun Anaheim Ducks matkasi Philadelphia Flyersin vieraaksi.

Riitapukareiksi ajautuivat lopulta Ducksin Kevin Bieksa sekä Flyersin Radko Gudas, joten mistään kevyen sarjan ottelusta ei ollut kyse. Tästä ei ollut myöskään merkkejä, kun tappelu lopulta alkoi.

Bieksa nimittäin näytti heti tappelun alussa erään liikkeen, joka on enemmän kuin tuttu vapaaottelun parista. Hän nimittäin pamautti niin kutsutun ”superman punchin” Gudasta kohti.

Liike näytti myös olevan enemmän kuin tehokas, sillä Flyersin tshekkipuolustaja tippui iskusta suoraan jään pintaan. Voit katsoa videon lyönnistä alta olevalta videolta.

Pete Blackburn

@PeteBlackburn

Pete Blackburn

@PeteBlackburn
Uh, was that a Superman punch or….?
Kevin Bieksa superman punch

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.