Vegas Golden Knights on aloittanut kautensa todella mallikaasti, sillä se on napannut seitsemästä ottelusta todella komeat kuusi voittoa. Ennen Golden Knightsia yksikään laajennusjoukkue ei ole aloittanut taivaltaan NHL:ssä yhtä komealla tavalla.

Se sai kuulla kuitenkin äskettäin huonoja uutisia, kun sen ykkösvahtina toimiva Marc-Andre Fleury kärsi aivotärähdyksen, mistä syystä maalille iskettiin waiver-listan kautta hankittu Malcolm Subban.

Moni uskoikin jo tässä vaiheessa, että Vegasin komea vire tulee kaatumaan kokemattomaan maalivahtipelaamiseen. Subban on kuitenkin todistanut monet vääräksi, sillä hän on pelannut nyt kolme ottelua komein tilastoin, 93,6/2.06.

[readmore from=”suomalaiset”]

Nyt on käynyt kuitenkin niin, että myös Subban on joutunut pelikentiltä sivuun loukkaantumisen vuoksi. Hänet on asetettu loukkaantuneiden pelaajien listalle alavartalovamman vuoksi.

Tämä tarkoittaa mitä luultavimmin sitä, että Vegasin maalinsuulla tullaan jatkossa näkemään ruotsalainen Oscar Dansk, joka on pelannut urallaan yhden NHL-ottelun, ja siinäkin vain 13:46 minuuttia. Kyseessä oli siis Vegasin edellinen kamppailu, missä Subban juuri loukkaantui.

Danskin lisäksi Vegasin luukkuvahtina tullaan (jälleen kerran, mitä luultavimmin) näkemään taasen Maxime Lagace. 24-vuotias kanadalainen on jopa Danskia kokemattomampi NHL-tasolla, sillä hän ei ole pelannut taalajäillä minuutin minuuttia.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.