Los Angeles Kingsin viime yön voitto Montreal Canadiensista kävi seuralle todella kalliiksi, kun se menetti supertähti Jeff Carterin todella pitkäksi aikaa sairauslomalle.

Kalifornialaisseura tyylitteli viime yönä 5-1-voiton Canadiensista, mutta jo tuossa ottelussa joukkueen pelaajat joutuivat totutella ajatukseen pelaamisesta ilman Carteria.

Kokenut kanadalaishyökkääjä nimittäin sai viiltohaavan vasempaan jalkaansa avauserässä ja joutui jättää välittömästi kaukalon. Haava syntyi taklaustilanteessa Canadiens-puolustaja Jeff Petryn kanssa.

Tänään lunta tulikin sitten tupaan oikein huolella – tieto Pohjois-Amerikasta nimittäin kertoo, että Carter on joutunut leikkauspöydälle.

Carterin poissaolon pituudesta ei ole toistaiseksi mitään sen tarkempaa tietoa kuin se, että hän tulee olemaan sivussa todella pitkään.

Vain vajaan erän verran kestänyt Canadiens-ottelu mukaan lukien, viime kaudella All Star -tapahtumaan nimetty 32-vuotias Carter ehti ennen loukkaantumistaan pelata kuusi ottelua, joissa hän antoi kolme maaliin johtanutta syöttöä.

Kingsin niin sanottuna hovitoimittajana tunnettu Jon Rosen kertoo Kingsin jo kiinnittäneen katseensa Carterin korvaajaan ja hänen saamiensa tietojen mukaan kalifornialaisseura on tarjonnut sopimusta kokeneelle Brooks Laichille.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

Rosen tietää myöskin kertoa Laichin, joka oli seuran mukana harjoitusleirin ajan tryout-sopimuksella, hyväksyneen Kingsin hänelle tarjoaman yksivuotisen sopimuksen.

EDIT [20.10.2017, 00:29]: Kings tiedotti tehneensä valtaosan viime kaudesta loukkaantuneena olleen, ja ainoastaan AHL:ssä pelanneen, Laichin kanssa vuoden mittaisen ja 650 000 dollarin arvoisen sopimuksen.

Samalla kalifornialaisseura julkaisi puolustaja Derek Forbortin kaksivuotisen sopimuksen, joka on vuositasolla arvoltaan 2,525 miljoonaa dollaria.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.