NHL:ssä jyrännyt Blackhawks sai nöyrän paluumuuttajan takaisin: ”Henkilökohtaisesti en välitä, missä pelaan”

© Kuva: Getty Images

Patrick Sharpin paluu Dallas Starsista Chicago Blackhawksiin oli joukkueen kannalta taatusti iloinen asia. Tunnollinen kaksisuuntainen pelaaja, ja rooliin kuin rooliin asettuva konkari on pelannut alkukaudella joukkueen kolmosketjussa Artem Anisimovin laiturina.

Tämän kauden kahdessa ottelussa peliaikaa reilut 18 minuuttia kellottanut paluumuuttaja Sharp joukkueineen on saanut kaudelle upean alun. Chicago otti Pittsburghista täysin ylivoimaisen 10-1-voiton, Columbus Blue Jackets puolestaan taipui 1-5-numeroin.

Kanadalaishyökkääjä kommenteista voisi päätellä, että voitoista suuri kiitos menee luonnollisesti päävalmentajalle.

Joel Quenneville yrittää aina luoda tasapainoa ja laittaa ketjut parhain päin, jotta voitto on mahdollista. Henkilökohtaisesti en välitä, missä pelaan. Tiedän, että Joel aikoo laittaa minut paikalle, jossa parhaimmillani autan joukkuetta, kolminkertainen Stanley Cup -mestari sanoi Chicago Sun Timesille.

Sharp itse on painottanut sivuston jutun mukaan sitä, että syvyys on avain menestykseen nykykiekossa.

Kanadalainen on tähdittänyt siis joukkueen kolmosketjua, johon Quenneville löi sentteriksi Anisimovin.

Tämän kaksikon kemia onkin toiminut. Sharp oli sanonut, että Anisimovin kanssa on ”todella helppoa pelata”, koska hän tekee kaikki pienet asiat hyvin. Anisimov sanoi myös samaa Sharpista.

– Hän on niin taitava… On paljon helpompaa pelata hänen kanssaan. Minun ei tarvitse huolehtia puolustuksesta: Voin hyökätä nyt enemmän, koska minulla on Sharp. On mukavaa olla hänen ketjussa, Anisimov kehui.

Myös Anisimov hyväksyy sen, että hänen paikkansa on kolmosketjussa.

– Minulle ei ole väliä. Jos se on parasta joukkueelle, se on hyvä myös minulle.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.


PÄIVÄN VIHJE: EDMONTON OILERS – MONTREAL CANADIENS

Jatkuuko Jesse Puljujärven ja Connor McDavidin dominointi Montrealin kustannuksella?