Vegas Golden Knightsin kiistaton ykkösvahti ensi kaudella tulee olemaan Pittsburgh Penguinsin riveissä kaudesta 2003-04 lähtien torjunut Marc-Andre Fleury. Mies hävisi ykkösvahdin tonttinsa kahden viimeisen kauden aikana nuorelle Matt Murraylle, minkä vuoksi hän jäi suojaamatta kesän laajennusdraftiin.

Hänen kakkosenaan piti sen sijaan toimia Colorado Avalanchesta laajennusdraftin myötä hankittu Calvin Pickard, joka on toiminut tähän mennessä Semyon Varlamovin kakkosena.

Menneellä viikolla Vegasin maalivahtiosasto meni kuitenkin uusiksi, sillä se poimi Malcolm Subbanin riveihinsä. Subban asetettiin aiemmin tällä viikolla waiver-listalle Boston Bruinsin toimesta.

Alunperin Subbanin uskottiin tuovan Vegasin rosteriin ainoastaan syvyyttä, mutta viimeistään nyt on selvää, että tilanne ei ole tämä – Subban tulee kuin tuleekin aloittamaan Vegasin kakkosvahtina.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

Golden Knights on nimittäin kaupannut Pickardin nyt Toronto Maple Leafsin riveihin. Miehen uudessa osoitteessa hän tulee toimimaan syvyysveskarina, sillä joukkueen riveissä kiekkoilevat jo valmiiksi Frederik Andersen sekä Curtis McElhinney.

Pickard tuleekin aloittamaan kautensa AHL-seura Toronto Marliesin riveissä, mutta jos McElhinney ei onnistu vakuuttamaan Maple Leafsin päävalmentajana toimivaa Mike Babcockia, saattaa kutsu NHL:ään käydä hyvinkin nopeasti.

Maple Leafs lähetti Vegasille vastineeksi hyökkääjälupaus Tobias Lindbergin sekä kuudennen kierroksen varausvuoron ensi kesän draftiin. 22-vuotias ruotsalaishyökkääjä pelasi viime kaudella Marliesin riveissä 44 ottelua tehoin 6+10.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.