NHL:n harjoituskausi on paljastanut sen, että Florida Panthersilla on eittämättä kasassa yksi NHL:n kovimmista ykkösvitjoista.

Monelle Panthersin päätös jättää tshekkilegenda Jaromir Jagr ilman jatkosopimusta, oli kova pala nieltäväksi, mutta hänen paikalleen istutettu Evgeny Dadonov, joka siirtyi seuraan kesällä KHL:stä, on saanut ihmiset nopeasti unohtamaan 45-vuotiaan konkarin.

Tämä johtuu puhtaasti siitä, että Jagrin paikalle istutetun venäläisen kemiat Aleksander Barkovin ja Jonathan Huberdeau’n kanssa ovat johtaneet silmiä hiveleviin suorituksiin.

Panthers pelaa tällä hetkellä harjoitusleirinsä viimeistä kauteen valmistavaa ottelua Montreal Canadiensia vastaan ja kolmikko sai heti ensimmäisessä erässä aikaan tuhoa, kun floridalaisseura kuittasi Paul Byronin maalin ja tasoitti ottelun lukemiin 1-1.

Barkov vapautti koko Canadiensin linjan läpi kiitäneen Dadonovin läpiajoon ja tämä iski – selkään tulleesta poikittaisesta mailasta huolimatta – kiekon ohi Canadiens-vahti Charlie Lindgrenin.

Cats On The Prowl

@Cats0ntheprowl
Dadonov goal. 1-1 tie.

Koska Dadonov lentää tilanteessa suoraan Lindgrenin päälle, Canadiens päätti haastaa tuomion ja hieman yllättäen maali hyväksyttiin, joskin kaksikon yhteentörmäys oli poikittaista antaneen Jeff Petryn syytä.

Erityisesti juuri Barkovin ja Dadonovin yhteispeli on kerännyt valtavan määrän ylisanoja sekä toimittajien että fanien keskuudessa. Lisäksi venäläishyökkääjää on ylistetty muun muassa vapaiden pelaajamarkkinoiden ykkösryöstöksi.

NHL Watcher

@NHL_Watcher
Geez, Barkov and Dadonov....

Ryan Price

@RedSteeg32
Dadonov is going to be the 2017 free agency steal of the year… mark my words. #FlaPanthers

David R

@David954FLA
That Dadonov Huberdeau and Barkov line #FlaPanthers

Tähän loppuun on muuten syytä todeta, että Jagrin tilanteesta on tihkunut lisää tietoa: NBC Sportsin erittäin arvostettu studioemäntä Kathryn Tappen nimittäin kertoo Twitter-tilillään tshekkipelaajan neuvottelevan kolmen NHL-seuran kanssa.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.