Vancouver Canucks majailee tällä hetkellä Kiinan Shangaissa, missä se tulee pelaamaan harjoitusottelut Los Angeles Kingsia vastaan torstaina sekä lauantaina. Harjoitusottelut kulkevat nimellä ”China Games” ja se on osa NHL:n yritystä saada jalansijaa Aasian potentiaalisilla markkinoilla.

Canucks vei homman kuitenkin vieläkin pidemmälle, sillä se lisäsi kokoonpanoonsa kolmannen maalivahdin Anders Nilssonin sekä Jacob Markströmin lisäksi.

Kyseinen maalivahti, kiinalainen Zehao Sun, ei tule kuitenkaan pelaamaan yhtä ainutta ottelua Canucksin maalinsuulla, mutta hänellä on mahdollisuus nousta joukkueen varavahdiksi loukkaantumisen sattuessa.

[readmore from=”vancouver-canucks”]

Mutta kyllä, Canucks siis teki amatööripohjaisen try out -sopimuksen kiinalaisen maalivahdin kanssa. Kyseessä on ennen kaikkea markkinointitemppu, sillä kuten jo yllä mainittu, yrittää NHL saada jalansijaa myös Aasian markkinoilla.

Sun seurasi Canucksin eiliset harjoitukset vielä siviilivaatteet päällä, mutta seuran päävalmentaja Travis Green epäili, että hänet saatetaan päästää harjoituksiin mukaan huomenna.

21-vuotias Sun pelaa itse Kiinan liigassa, Chengden joukkueessa. Hän on myös pelannut Kiinan maajoukkueessa yhteensä 10 ottelua.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.