Florida Panthersia edelliset kaksi kautta edustanut Jaromir Jagr jäi seurasta ilman sopimusta, minkä vuoksi hän on yhä tälläkin hetkellä rajoittamaton vapaa agentti.

Ottajia varmasti olisi, mutta tällaista ei ole vielä löytänyt NHL:stä. Maailman parhaassa kiekkoliigassa uusi trendi on nimittäin nopea kääntöpelaaminen, eikä Jagrin pelityyli ole tähän kaikista istuvin. Hänen sopimuksettomuutensa on tästäkin huolimatta pieni ihme.

No, joka tapauksessa Jagr pystyisi jatkamaan uraansa joko KHL:ssä tai Tshekeissä tuosta vaan, mutta veteraani haluaa katsoa NHL-kortin rauhassa loppuun saakka.

Paitsi että nyt Jagr on joutunut jo epätoivoisiin keinoihin tienatakseen itselleen elantonsa. Jokainen luonnollisesti tekee mitä lystää, mutta harvasta entisestä jääkiekkoilijasta on tullut uransa päätyttyä, tai sen ollessa risteyksessä, tankotanssija.

Mutta Jagrista tuli.

Kyseessä on luonnollisesti vitsi, mutta pakko myöntää; hauska sellainen. Jagr nimittäin latasi Twitter-tililleen videon, missä hän harrastaa mailansa kanssa tankotanssia! Pätkän lopuksi Jagr poimii maasta muutaman setelin ja kiittää kameraa.

On se huikea velikulta, tuo meidän Jagr!

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.