Yksi viime viikon odotetuimpia hetkiä NHL-maailmassa oli Colorado Avalanchen harjoitusleirin alku, ja se, että nähdäänkö tähtipelaaja Matt Duchenea siellä lainkaan.

Duchene saapui paikalle ajoissa ja raportoi itsensä leirille mukaan. Tämän osalta seura selvisi siis kuin pälkähästä, joskin Duchene kertoi jo tuolloin, että hän ei ole leirillä seuran, vaan ainoastaan muiden asioiden vuoksi.

– Minä olen täällä, koska kunnioitan faneja. Olen myös täällä joukkuekavereideni vuoksi. Minulla oli loistava kesä harjoittelun osalta ja olen loistavassa kunnossa, Duchene kertoi viime torstaina BSN Denverin mukaan.

Nyt kun leiriä on takana jo useampi päivä, kysyttiin Duchenelta asiasta uudestaan. Linja pysyi tiukkana, eikä miehellä ollut mitään sympatioita seuraa kohtaan.

– En aio spekuloida minun tulevaisuudellani täällä, vaan otan asiat päivä kerrallaan. Haluan nauttia nyt jääkiekon pelaamisesta, Duchene avasi eilisessä BSN Denverin haastattelussa.

[readmore from=”matt-duchene”]

– Asia sai todella suuret mittasuhteet. Minä sanoin, mitä minä halusin sanoa, eikä mikään ole muuttunut viime torstaista. Olen täällä tullakseni paremmaksi pelaajaksi ja aiemmin mainitsemieni syiden vuoksi.

Nyt Duchene aikoo kuitenkin keskittyä pelkkään nykyhetkeen ja antaa muiden asioiden rullata omalla painollaan. Jokaisen on kuitenkin muistettava, että vaikka Duchene kaupattaisiin Avalanchesta pois jo esimerkiksi huomenna, tulee hänen uransa NHL:ssä yhä jatkumaan. Siksi kehittyminen on Duchenen kannalta äärimmäisen tärkeä asia.

– Minä rakastan pelata jääkiekkoa ja haluan voittaa. Se on nyt isoin asia minun päässäni. Minä yritän tulla paremmaksi jokainen hetki, kun kosketan jäätä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.