Ottawa Senatorsin viime kausi alkoi murheellisissa merkeissä, sillä monissa liemissä keitetty Clarke MacArthur sai ennen sesongia alkua jälleen uuden aivotärähdyksen, minkä johdosta hän joutui kaukaloista sivuun pitkäksi aikaa.

Mies pelasi kaudella lopulta vain neljä runkosarjaottelua ja 19 pudotuspelikamppailua. Tarina oli valitettavan tuttu, sillä hänen pelimääränsä myös toissa kaudella oli samaiset neljä kamppailua.

Viime kauden aivotärähdys ei ollut kuitenkaan kenenkään vastustajan käsialaa, sillä hän kärsi sen seuran harjoitusleirillä. Tämä johtui taasen seurakaveri Patrick Sieloffin törkytaklauksesta.

Sieloff pelasi kauden lopulta kokonaisuudessaan AHL-seura Binghamton Senatorsin riveissä, tehden 52 otteluun tehot 2+10.

Nyt yhdysvaltalaispuolustaja on jälleen mukana Senatorsin harjoitusleirillä, eikä draamalta ole vältytty tälläkään kertaa. Leiriä paikanpäällä seurannut Meagan Kelly nimittäin kertoo omalla Twitter-tilillään, että Sieloff on yrittänyt vahingoittaa Senatorsin tähtipelaaja Mark Stonea.

– Pat Sieloff katkaisi juuri Mark Stonen mailan puoliksi ja yritti haastaa häntä tappeluun. Haluaisin hänet ulos täältä, kiitos, Kelly kirjoitti Twitterissä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.