NHL-kauden avaus on aivan oven takana, mikä tarkoittaa samalla myös sitä, että liigassa nähdään lukematon joukko uusia ensikertalaisia. Viime kaudella näistä parhaaksi palkittiin Auston Matthews, kun taasen äänestyksensä kakkosena komeili Patrik Laine.

Tämä on kuitenkin ollutta ja mennyttä, sillä nyt on aika kääntää katseet kohti uutta kautta. Jääkiekkoraamattunakin tunnettu The Hockey News onkin listannut nyt kausiennakossaan tulevan kauden parhaat tulokkaat.

Ykkösenä listalla on jo NHL-kokemusta, sillä Boston Bruinsin Charlie McAvoy kiekkoili seuran takalinjoilla jo viime kevään pudotuspeleissä. Hän esiintyikin Bruins-paidassa niin vakuuttavasti, että hänelle uskalletaan povata ensi kauden Calder Trophya.

Toissa kesän seitsemäntenä pelaajana Arizona Coyotesiin varattu Clayton Keller onkin sitten heti McAvoyn vanavedessä, sillä The Hockey News uskoo, että hän on kykeneväinen haastamaan kilvassa Bruins-puolustajan.

Vancouver Canucksin Brock Boeserin jälkeen onkin sitten viime kesän ykkösvarauksen, Nico Hischierin, vuoro, joka mitä luultavimmin tulee aloittamaan kautensa New Jersey Devilsin riveissä.

Sveitsiläishyökkääjän vanavedessa on taasen Minnesota Wildin 20-vuotias ruotsalaissentteri, Joel Eriksson Ek, joka pelasi seuran riveissä viime kaudella jo 15 runkosarjaottelua. Näissä nuorukainen iski komeat seitsemän tehopistettä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.