Florida Panthersin viimeiset vuodet NHL-kartalla ovat olleet ailahtelevia. Toissa kaudella se voitti Atlantin divisioonan mestaruuden ja eteni ensimmäistä kertaa aikoihin maailman parhaan kiekkoliigan pudotuspeleihin.

Sitten alkoi kuitenkin toimiston säätäminen, ja se hankki uudeksi GM:kseen Tom Rowen. Hän teki itsensä kuitenkin tunnetuksi pitkälti siitä syystä, että hän sai nousua tehneen seuran täysin sekaisin, mistä syystä hänelle näytettiin viime kauden päätteeksi ovea.

Tämän kesän aikana se kuitenkin päätti, että se ei aio jatkaa Jaromir Jagrin sopimusta, mikä oli NHL-kansalle kova paikka. Jagr on yhä tälläkin hetkellä ilman NHL-sopimusta.

Hänen ”korvaajakseen” Panthers hankki lopulta KHL:ssä tähtistatuksella pitkään pelanneen Evgeny Dadonovin, jolle sopimus Panthersin kanssa on miehen uran toinen. Hän nimittäin kiekkoili organisaation riveissä myös vuodet 2009-2012.

Vielä tuolloin venäläinen ei lyönyt itseään NHL-tasolla lävitse, mistä oivana esimerkkinä toimii se, että hän pelasi maailman ykkösliigassa vain 55 runkosarjaottelua tehoin 10+10.

28-vuotias laitahyökkääjä on kuitenkin kehittänyt pelinsä sille mallille, että ensi kaudella häneltä saatetaan nähdä suuria tekoja. Hän onkin jo ehtinyt ihastuttamaan Panthers-faneja huimalla nopeudellaan ja loistavalla mailankäsittelytaidoillaan, mikä käy ilmi seuraa tarkasti seuraavan kiekkoblogin, Cats On The Prowlin Twitter-tililtä.

Cats On The Prowl

@Cats0ntheprowl
Hello Evgeny Dadonov.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.