Arvostettu kiekkotoimittaja, Sportsnetin Elliotte Friedman, vieraili toissapäivänä WGR 550 -radiokanavan lähetyksessä, joka pitää majapaikkaansa Buffalossa.

Häneltä kysyttiin lähetyksessä Colorado Avalanchen tähtipelaaja Matt Duchenen siirtymisestä Buffaloon, eikä toimittaja suoranaisesti kiistänyt tätäkään mahdollisuutta.

– En ole kuullut hänen nimeään linkitettävän Buffaloon. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö näin olisi tapahtunut, minä en vain ole kuullut siitä, Friedman kertoi radiolähetyksessä.

– Olen todella siinä uskossa, että Colorado tekee vaihtokaupan oman aikataulunsa mukaisesta, ja he odottavat, että he saavat haluamansa vastineen. Ja olen kuullut, että tämä on todella iso.

Tämän jälkeen Friedman läväytti pöydälle yhden lähiaikojen kovimmista huhuista, sillä hänen mukaansa Avalanche on ollut yhteydessä Nashville Predatorsiin.

Avalanchen tiedetään nimittäin hakevan Duchenesta TOP4-tason puolustajaa sekä ensimmäisen kierroksen varausvuoroa. Vaikka spekulaatioissa onkin pyörinyt paljon huhuja siitä, että hinta olisi laskussa, ei Avalanchen GM:nä toimiva Joe Sakic ole valmis tinkimään.

Predatorsin kärkipuolustajia ovat tällä hetkellä PK Subban, Ryan Ellis, Roman Josi sekä Mattias Ekholm. Jos Predators suostuu kauppaamaan jonkun näistä pakeista Avalancheen, ei välttämättä sekään ole Sakicille vielä tarpeeksi.

– Minä kirjoitin eilen, että he ovat kysyneet Nashvilleltä jokaista heidän neljää kärkipuolustajaansa, ja sitten joku kertoi minulle – tai itse asiassa hän soitti minulle eilen ja kertoi – että hinta olisi jokin näistä puolustajista, plus jotakin päälle. Joten pyyntihinta on todella suuri.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.