NHL:ssä nähdään vuosittain yllättäjiä, onnistujia, alta lipan vetäviä sekä loistavasti pelaavia kiekkoilijoita. Viime kauden kenties suurin floppi löytyi Detroitista, sillä Red Wingsin Riley Sheahan iski pelaamissaan 80 ottelussa vain kaksi maalia ja yhteensä 13 tehopistettä.

Sheahanin maalittomasta putkesta alettiin vääntää kauden loppusuoralla jo suurta vitsiä, sillä hän tahkosi ilman täysosumia jopa 79 ottelun ajan. Ketsuppipullo avautui lopulta runkosarjan viimeisessä kamppailussa.

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Sheahan olisi jollakin tasolla huono pelaaja. Esimerkiksi Sportsnetin kiekkotoimittaja Elliotte Friedman uskoo vankasti, että pelaaja on herättänyt muiden seurojen keskuudessa suurta kiinnostusta.

– Minä kerron teille nyt tämä: ihmettelen todella Riley Sheahania, ja kaupataanko häntä vai. On olemassa paljon ihmisiä, jotka ovat ihmetelleet, että viime kausi ei kertonut hänestä koko totuutta, ja että hänellä on paljon enemmän tarjottavaa. Jopa Red Wings on voinut miettiä näin, Friedman kertoi Sportsnetin mukaan.

Friedman paljasti jopa yhden seuran, joka on seurannut Sheahanin tekemistä tarkalla silmällä.

– Heillä on jo nyt ylitarjontaa, minkä lisäksi heidän on tehtävä jatkosopimus Athanasioulle. Tiedän, että Toronto katsoi häntä viime kaudella tarkalla silmällä, sillä he uskovat, että hänellä on vielä paljon enemmän annettavaa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.