Ottawa Senatorsin yksi pakkipari on jo vuosien ajan ollut duo Erik Karlsson & Marc Methot. Ensi kaudella tätä ei kuitenkaan enää nähdä, sillä Methot kiekkoilee tätä nykyä Dallas Starsin riveissä.

Hänet valittiin alunperin Vegas Golden Knightsiin kesän laajennusdraftissa, mutta NHL:n tulokasseura kauppasi hänet pian Texasin osavaltioon.

Tämä jätti Karlssonin surun murtamaksi, ja hän avautui nyt aiheesta pitkässä ja laajassa haastattelussa.

– Se tulee olemaan äärimmäisen hankalaa ilman häntä, eikä pelkästään jäällä, vaan myös pukuhuoneessa ja yleisesti koko elämässä, Karlsson avasi Tim & Sid -ohjelmalle.

– Niin surullinen kuin olenkin hänen lähdöstään, toivon hänelle kaikkea hyvää Dallasiin ja tiedän, että hän tulee olemaan siellä loistava ja kaverit tulevat rakastamaan häntä. Tulen olemaan kateellinen heille, kun he saavat viettää aikaa hänen kanssaan enemmän kuin minä.

Miksi Karlsson on sitten niin surullinen Methotin lähdöstä? Sen lisäksi, että hän oli pitkään ruotsalaistähden luotettava pakkipari, on hän myös joukkueelle äärimmäisen tärkeä pelaaja.

– Hän on sellainen ihminen ja hän vain pelaa sen tyyppistä jääkiekkoa. Hänellä on todella paljon kokemusta, sillä hän on ollut liigassa pitkän aikaa. Se on todella aliarvostettua ja se on syy, miksi hän on niin haluttua tavaraa. Tiedät kuinka paljon hän merkitsee joukkueelle. Hän ei ehkä saa eniten julkisuutta tai mitään sellaista, mitä hän oikeasti ansaitsisi.

Se on ehdottomasti meille valtaisa menetys ja tulemme kaipaamaan häntä. Meidän kaikkien on nyt täytettävä hänen saappaansa, mutta se millainen pelaaja hän on, millä tavalla hän pelaa, ja miten kokenut hän on, se tulee olemaan ihmisille vaikea käsittää.

Karlssonin mukaan Methotilla on etenkin yksi osa-alue, mikä tekee puolustajasta todella luotettavan työjuhdan. Hän kun ei koskaan pelaa huonoa peliä.

– Hän ei koskaan mene jäälle ja ole huono. Hän tuo aina parhaansa kaukaloon ja se on jokaiselle joukkueelle mittaamattoman arvokasta.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.