Arizona Coyotesissa, ainakin lähtökohtaisesti, suomalaisvahti Antti Raannan kakkosvahtina toimiva Louis Domingue joutui ikävän varkauden kohteeksi.

Ei ole ihan jokapäiväinen ilmiö nähdä NHL-pelaajan pyytävän apua yleisöltä, mutta Domingue on nyt tilanteen edessä, missä hänellä ei ollut muuta mahdollisuutta, kuin pyytää julkisesti apua.

Hän nimittäin joutui ikävästä varkauden uhriksi lentokentällä, sillä hänen upea uusi maskinsa varastettiin.

– Surukseni joudun ilmoittaa, että uusi maskini varastettiin yhdestä matkalaukuistani, matkustaessani välillä Montreal-Dallas-Arizona, maalivahti kirjoittaa henkilökohtaisella Twitter-tilillään.

– Pitäkäähän ihmiset silmänne auki ja älkää epäröikö ottaa yhteyttä.

Dominguen vastamaalattu maski on kaikessa yksinkertaisuudessaan upea ja se näyttää tältä:

Voisi kuvitella, että maskin löytyminen ei ole mikään mahdoton tehtävä, mikäli ihmiset yksinkertaisesti ovat valmiita ilmoittamaan havainnoistaan; ihan jokainen ihminen ei nimittäin omista Arizona Coyotes -maalauksella varustettua maskia.

Domingue siis lähtee ensi kauteen Coyotesin kakkosvahtina, toivottavasti uudella maskillaan varustettuna, mutta hän tulee asettamaan kovan haasteen tänä kesänä New York Rangersista aavikolle kaupatulle Raannalle.

25-vuotias kanadalaisvahti on pelannut Coyotes-maalilla toistaiseksi 77 runkosarjaottelua ja ottaen huomioon Coyotesin heikon menestyksen, ovat hänen torjuntatilastonsa kohtalaiset 91,00/2.88.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.