Ottawa Senatorsin kakkosvahti Mike Condon, joka tulee eittämättä haastamaan Craig Andersonin ensi kaudella ykkösen paikasta, ei jätä mitään sattuman varaan.

Tämä yllä oleva väite on äärimmäisen helppo allekirjoittaa. Sosiaalisessa mediassa on nimittäin levinnyt viime päivinä video, jossa nähdään kesäharjoittelutyyli, a’la Mike Condon.

27-vuotiaan yhdysvaltalaisen treeni takaa varmasti sen, että hän on kertakaikkisen hurjassa kunnossa, sillä vauhti on täysin käsittämätön ja samalla lonkat ovat todella kovilla.

Samalla meno näyttää kuitenkin vähintäänkin erikoiselta, ja kuten monet Twitterissä sanoivat videon nähtyään: ”Mike Condon on outo”.

Bring Hockey Back

@BringHockeyBack
Mike Condon training is like a crazy @EASPORTSNHL glitch in real life.

Useissa kommenteissa Condonin videota on kuvailtu todella hauskaksi, mutta samalla myös todelliseksi lonkkien rikkojaksi, mihin ei tavallinen ihminen aivan noin vain kykenisi.

Condonille NHL-kausi 2017-18 on ensimmäinen täysi kausi Ottawassa, sillä hän saapui seuraan kesken viime kauden Pittsburgh Penguinsista, kun loukkaantumisten ja henkilökohtaisten poissaolojen myötä pulaan joutunut Senators tarvitsi maalivahtia.

Ennen viime kautta hän pelasi Montreal Canadiensissa, missä hän joutui kaudella 2015-16 lähes tekemättömään paikkaan, kun ykkösvahti Carey Price loukkaantui.

100 pelatun NHL-ottelun rajapyykin reippaan kuukauden päästä alkavalla sesongilla rikkova Condon pelasi päättyneen kauden aikana Senators-maalilla 40 runkosarjaottelua, tilastoin 91,40/2.50.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.