NHL:n kaikkien aikojen toiseksi tehokkain yhdysvaltalaispelaaja Mike Modano tuli tunnetuksi todellisena seuralegendana. Hän nimittäin aloitti ottelunsa taalajäillä kaudella 1988-89, pelaten Minnesota North Starsin riveissä kaksi pudotuspeliottelua.

Kun North Stars siirtyi lopulta Texasin osavaltioon ja vaihtoi nimekseen Dallas Stars, jatkoi Modano seuran riveissä tästäkin huolimatta.

Heti ensimmäisellä kaudellaan Starsin riveissä, joka oli siis 1993-94, hän iski 76 runkosarjaotteluun 50 maalia ja yhteensä 93 tehopistettä. Hän edusti seuraa lopulta aina vuoteen 2010 saakka, pelaten joukkueen riveissä 1 459 runkosarjaottelua, tehden niissä 557 maalia ja yhteensä 1 374 tehopistettä.

Siksi monelle NHL-fanille olikin suuri shokki, kun hän päätti siirtyä viimeisenä kautenaan Detroit Red Wingsin riveissä. Hän edusti michiganilaisseuraa lopulta 40 runkosarjaottelun ajan, iskien niissä 15 tehopistettä.

No nyt näky onkin sitten vielä astetta rajumpi. Modano on nimittäin mitä ilmeisimmin ottamassa NHL:n tulokasseuran, Vegas Golden Knightsin, hyvin vastaan, sillä hänet on bongattu jo seuran fanipaita yllään.

Kuva on otettu Las Vegasissa järjestettävän golf-turnauksen yhteydessä. Ja pakko se on myöntää, että paita näyttää pukevan Modanoa. Seuran kannalta on toki ikävää, että kyseessä on 47-vuotias ex-peluri, joka ei ole pelannut jääkiekkoa viimeiseen kuuteen vuoteen.

Vince Sapienza

@VinceSapienza
Things you only see in Las Vegas, @NHL Hall of Famer @9modano rocking a @GoldenKnights jersey! Looks good to me!

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.