Jääkiekkofaneilla on aina ennen varsinaisen kiekkokauden alkua jännät paikat, sillä EA Sports julkaisee yleensä vuosittaisen NHL-konsolipelin syyskuun puolella.

Samalla se julkaisee oman näkemyksensä siitä, kuinka hyviä NHL-pelaajat noin kokonaisvaltaisesti ovat. Peleissä kun jokaisella pelaajalla on oma ”arvonsa”, joka on tällä kertaa EA Sportsin mukaan NHL-pelaajien osalta 75-99.

Nyt se on laittanut ilmoille jo joidenkin pelaajien arvot. Tämä ei ole myöskään mennyt pelaajilta ohi, sillä monet ovat kommentoineet näitä Twitter-tileillään.

Esimerkiksi arvon 77 saanut Calgary Flames -pelaaja Curtis Lazar ihmetteli somessa, että miksi hän tekee julkaisukuvassa yhden käden harhautusta. Vancouver Canucksin Brock Boeser (78) taasen kokee, että EA Sports on ollut hänen kohdallaan aivan liian kiltti.

New Jersey Devilsin Adam Henrique (83) ei taasen ollut EA Sportsin kanssa samaa mieltä, sillä hänen itsensä luomat pelaajat ovat aina olleet parhaita mahdollisia, eli arvoltaan 99. Lazarin seuratoveri Eddie Läck (79) taasen koki arvonsa motivoivaksi, sillä hän ei vielä rikkonut maagista 80:n rajaa.

Curtis Lazar

@CurtisLazar95
Hmm... well with a rating like this I find it quite odd I'd try a one-handed deke in tight 🤔 #FarPad @EASPORTSNHL #NHL18Ratings

Brock Boeser

@BBoeser16
Way too nice of people over at @EASPORTSNHL 😊 what do you think fans? #NHL18Ratings

Adam Henrique

@AdamHenrique
Weird, every time I created myself when I was younger I was rated 99...
@EASPORTSNHL #NHL18Ratings

Eddie Lack🇸🇪🇺🇸🇨🇦

@eddielack
When your rating goes under 80 you know it's time to pick it up. Thanks for the motivation @EASPORTSNHL 😉💪#NHL18Ratings

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.