Kenties koko kesän kuumin UFA-nimi, Jaromir Jagr, on ollut viime kuukaudet jatkuvasti otsikoissa. Tshekkilegendan uutta osoitetta ei tarvinne spekuloida enää kauaa, sillä hänen agenttinsa mukaan markkinat ovat viimeinkin alkaneet kiihtymään.

Sportsnetin arvostettu kiekkojournalisti Elliotte Friedman raportoi muutama päivä sitten Calgary Flamesin olleen kiinnostunut 45-vuotiaan veteraanin palveluksista.

Nyt Jagrin agentti, Petr Svoboda, on kertonut News 1130 Sportsin toimittaja Rick Dhaliwalille, että ”tekee töitä kellon ympäri ja tulee saamaan jotain valmiiksi”.

Ainakin kolme joukkuetta on jo jättäytynyt pois Jagr-kilpailusta – Florida Panthers, Anaheim Ducks sekä Los Angeles Kings.

Miehen entinen seura Panthers ei tarjonnut tshekkilaiturille jatkosopimusta, joten voidaan olettaa heidän olevan ulkona. Ducks ei Friedmanin alkuviikosta kirjoittaman jutun mukaan ole kiinnostunut. Kingsin GM Rob Blake kertoi viime viikolla, ettei Jagr sovi Losiin.

Jagr on kuitenkin pitänyt päänsä ja haluaa jatkaa NHL:ssä myös tulevalla kaudella, vaikka onkin kesän aikana vitsaillut siirtyvänsä esimerkiksi tshekkiläisseura Kladnon riveihin, jonka mies itse omistaa.

Tshekkilegenda teki viime kaudella 45 vuoden iässä 46 tehopistettä ja pelasi jokaisessa Panthersin runkosarjaottelussa. Viimeisen kahden vuoden aikana Jagr on missannut vain kolme ottelua.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.