Toronto Maple Leafs löysi viime kesänä loistohankinnan Venäjältä, kun se kiinnitti puolustaja Nikita Zaitsevin yksivuotisella sopimuksella riveihinsä. 25-vuotias venäläispuolustaja teki tulokaskaudellaan komeat tehopisteet 4+32 ja ansaitsi seitsemänvuotisen ja yhteensä 31,5 miljoonan dollarin jatkosopimuksen kauden päätteeksi.

Nyt Maple Leafs näyttäisi olevan uuden venäläispuolustajan kintereillä – venäläismedia Sovetsky Sport tietää nimittäin kertoa, että seuran päävalmentaja Mike Babcock sekä GM Lou Lamoriello ovat vierailleet Venäjällä tapaamassa CSKA Moscowin puolustaja Igor Ozhiganovia.

Kanadalaissivusto TSN:n mukaan seura on myöntänyt Babcockin ja Lamoriellon käyneen Venäjällä, mutta eivät ole vahvistaneet ketä kaksikko on käynyt tapaamassa.

25 vuotta lokakuussa täyttävä Ozhiganov on astumassa KHL-sopimuksensa viimeiselle vuodelle. Mies teki menneellä kaudella 50 ottelussa 8 maalia ja yhteensä 30 tehopistettä.

Oikealta laukova puolustaja on tehnyt KHL-urallaan pelaamassa 159 ottelussaan tehot 21+38. Ozhiganov on edustanut CSKA Moscowin lisäksi myös Sibir Novosibirskiä.

Kansainvälisistä hankinnoista on tullut Maple Leafsille jonkinasteinen tapa, sillä seura hankki jo toukokuussa ruotsalaispuolustajat Calle Rosenin ja Andreas Borgmanin riveihinsä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.