NHL oli vielä vuosikymmen takaperin täysin eri laji, sillä usean joukkueen kokoonpanosta löytyi vielä tuolloin puhtaita tappelijoita.

Usein kyseiset herrat istuivat vaihtopenkillä tuppea pureskellen, päästen kentälle vasta siinä vaiheessa, jos valmentaja janosi kostoa jotakin pelaaja kohtaan, tai joukkue vaati muuten vain herättelyä.

Joskus tappelijat olivat myös erinomaisia voimahyökkääjiä, kuten tässä tapauksessa kaksikko Tie Domi sekä Bob Probert. Molemmat olivat 90-luvun alun pelätyimpiä pelaajia, sillä he eivät perääntyneet mistään.

9. helmikuuta 1992 sitten tapahtui oikein urakalla, kun vastakkain asettuivat Probertin edustama Detroit Red Wings ja Domin New York Rangers. Kaksikko otti kyseisenä vuonna kahdesti yhteen, ja tämä oli niistä ensimmäinen.

Madison Square Gardenin yleisö sai lopulta haluamansa, kun kaksikko osui samaan aikaan jäälle. Hanskat tippuivat keskiympyrässä ja sen jälkeen jäällä oli päällä todellinen sirkus.

Sekä Domi että Probert saivat perille muutamia tiukkoja osumia, eikä todellista voittajaa saatu koskaan täysin selville. Domin mukaan titteli meni kuitenkin hänelle, sillä hän näytti yleisölle hänen mielikuvituksellista mestaruusvyötään.

Tappelun jälkeen myös muut jäällä olevat pelaaja intoutuivat hanskaamaan keskenään, joten New Yorkin illassa nähtiin tappeluiden rakastajien todellinen supernäytös.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.