Edmonton Oilersin maalivahti Cam Talbot tunnetaan kovana Ghostbusters-fanina.

Talbot pelannut lähes koko uransa maskeilla, jotka liittyvät jollain tavalla vuonna 1984 ensi-iltansa saaneeseen klassikkoelokuvaan. Sama teema näyttää jatkuvan myös tulevalla kaudella, mutta tällä kertaa hieman merkityksellisempänä kuin aiemmin.

Artisti Dave Gunnarsson laittoi kuvan Instagram-tililleen uudesta työstään keskiviikkona.

Kuten huomaatte, maski jatkaa vahvasti Ghostbusters-teemalla, mutta siihen on lisätty ”kummituksiksi” Talbotin alle vuoden ikäiset kaksoslapset Landon ja Sloane. Maski onkin nimeltään The Ghost Twins.

Maskista löytyy myös eräs erikoisominaisuus – ”kummituskaksoset” nimittäin loistavat pimeässä. Tämä varmistaa sen, että kaksoset loistavat jäällä, vaikka Oilersin kotiareenana toimivan Rogers Placen sähköt sattuisivat joskus katkeamaan.

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
Sneak peek of Cam's new mask! #TalbotTwins

30-vuotias Talbot on edustanut neljä kautta kestäneellä NHL-urallaan Oilersin lisäksi myös New York Rangersia. Talbot aloitti uransa Manhattanilla, josta hänet kaupattiin kaudeksi 2015-16 Oilersin ykkösvahdiksi.

Albertalaisseurassa miehen ura lähti todelliseen nousukiitoon, ja hän olikin suuressa roolissa seuran päästessä viime kaudella pudotuspeleihin 11 vuoden tauon jälkeen. Talbotin kolmevuotista ja 12,5 miljoonan dollarin arvoista sopimusta on jäljellä kahden kauden verran.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.