Boston Bruinsin ja tähtihyökkääjä David Pastrnakin jatkosopimusneuvottelut ovat tällä hetkellä pahasti jumissa, vaikka molemmat osapuolet ovatkin ilmaisseet halunsa jatkaa yhteistä taivalta.

Tällä hetkellä homma näyttää kuitenkin huonolta, ja eilen huhuissa alkoi liikkumaan, että Pastrnak joutuisi kaupatuksi johonkin toiseen seuraan.

Kyseessä ei kuitenkaan suinkaan olisi ensimmäinen kerta, kun Bostonissa hölmöiltäisiin nuoren tähden kanssa oikein huolella, sillä se on kaupannut jo entuudestaan muun muassa Joe Thorntonin, Phil Kesselin, Tyler Seguinin ja Dougie Hamiltonin toisaalle.

Pastrnak olisi siis vain kyseiselle listalle luonnollinen jatkumo. Etenkin siinä vaiheessa, jos hänet päätetään kaupata toisaalle liian edulliseen hintaan.

Paikallinen uutisivusto Boston Globe on nyt kuitenkin tiedustellut asiaa Bruinsin GM:nä toimivalta Don Sweeneyltä, joka antoi sivustolle tylyn vastauksen. Samalla seuran ainakin tämän hetkinen kanta kävi hyvin selväksi.

– Emme kauppaa Pastrnakia, Bruinsin lähettämässä sähköpostissa kerrottiin tylysti, mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Pastrnak pelasi viime kaudella Bruinsin paidassa 75 runkosarjaottelua, joissa hän iski 34 maalia ja upeat 70 tehopistettä. Koko kolmivuotisella NHL-urallaan hän on sen sijaan pelannnut 172 runkosarjakamppailua tehoin 59+64 (123).

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.