Nashville Predatorsin maalivahtikaksikko ensi kaudelle sinetöityi entistä vahvemmin, kun tshekkivahti Marek Mazanec päätti allekirjoittaa KHL-sopimuksen.

Kesä on ollut varsin erikoinen Mazanecille. Hän nimittäin allekirjoitti tänä kesänä jatkosopimuksen Predatorsin kanssa, mutta sopimuksen ainoa pointti oli selvästikin se, että tennesseeläisseura pystyi suojata Pekka Rinteen Vegasin laajennusdraftissa.

Edellä mainittu varmistui viimeistään, kun Mazanec allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen KHL:ssä pelaavan Slovan Bratislavan kanssa.

Mazanecin lähtö tarkoittaa ainakin Juuse Sarokselle helpompia aikoja.

Tshekkivahti nimittäin aloitti viime kauden Rinteen kakkosena, Saroksen lähtiessä kauteen kolmosvahtina. Asetelma kääntyi toki päälaelleen, sillä suomalaisvahti oli loistava ja Mazanec suoraan sanottuna umpisurkea, mutta ei olisi ollut missään nimessä sanottua, etteikö Mazanec olisi kyennyt haastamaan Sarosta tulevalla kaudella.

Ensi kauden osalta Rinteen ja Saroksen takana peliaikaa vaanivat seuraan palannut ruotsalaisjätti Anders Lindbäck ja Ottawa Senatorsista seuraan saapunut Matt O’Connor.

Mikäli 26-vuotias Mazanec päättää jossain vaiheessa palata NHL:ään, on hänellä edelleen voimassa oleva kaksisuuntainen sopimus, joka on vuoden mittainen, Predatorsin kanssa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.