Arizona Coyotesin hyökkääjä Brad Richardsonin viime kausi jäi todella lyhyeksi, sillä hän loukkasi itsensä vakavasti jo marraskuun aikana. Mies mursi tuolloin pohjeluunsa, mutta nyt Richardsonilla oli hyvä uutisia.

– Jos harjoitusleiri alkaisi huomenna, olisin tohinoissa mukana. Tunnen itseni läpi päivän hyvin erilaiseksi, kuin neljä kuukautta sitten, Richardson kertoi seuran verkkosivuilla.

Richardson joutui palaamaan haastattelussa myös siihen äärimmäisen kovaan päivään ja yöhön, kun hän oli juuri kärsinyt vammansa.

– Kun edes ajattelen ensimmäistä yötäni, on se rankkaa. Tunsin itseni kuumaksi ja hikiseksi, sillä kipu oli sanoinkuvaamattoman suuri. Kun se tapahtui, tiesin heti, että kyseessä on jotakin todella vakavaa.

– Oikein tunsin, kun jalkani murtui. Muistan yhä erään fanin yleisön joukosta ja hänen katseensa. Hänen reaktionsa oli tyyliin, että ”Voi hyvä luoja” ja muistan ajatelleeni, että ”Voi pojat, nyt olen pulassa”: Vaikka tiesin vamman olevan todella paha, sain oikean käsityksen vasta fanin ilmeistä.

T FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.