Viime kaudella OHL-kaukaloissa pelillisesti ihastuttanut Petrus Palmu, joka pelaa tulevan kauden Turun Palloseurassa, ei ole kovinkaan kovassa huudossa Suomessa.

Palmun tilanne ei suinkaan liity mitenkään jääkiekkoon, vaan itse asiassa salakalastukseen. Hän on nimittäin useista varoituksista, ja myös viranomaisten kuulusteluista, huolimatta jatkanut voimakkaasti uhanalaisten taimenten kalastamista kaveriporukkansa kanssa.

– On ollut useita kertoja, jolloin sakko olisi ollut paikallaan. Hän ja muut ovat aina sanoneet, ettei tilanne tule toistumaan, mutta toisin on käynyt, kalastuksenvalvoja Sami Kurenniemi paljastaa Karjalaisen haastattelussa.

Tilannetta ei auta tippaakaan se, että Palmu on ylpeillyt kalasaalillaan muun muassa Instagramissa, johon hän postasi viime kesänä myös kuvan, joskin hän on poistanut päivityksensä kyseisestä kuvapalvelusta jälkikäteen.

Paikka, jossa Palmu on ollut kalastamassa, sijaitsee Pielisjoella, Kuurnan voimalaitoksen alapuolella, ja se on täydessä kalastuskiellossa.

Kaikkein pahinta tässä lienee kuitenkin se, että hän jäi salakalastuksesta kiinni viime kesänä ja kaikesta tapahtuneesta huolimatta sama porukka, johon Karjalaisen mukaan kuuluu Palmun ohella muitakin joensuulaisia kiekkoilijoita, on nähty kalastushommissa samassa paikassa myös tänä kesänä.

Uutinen saikin näyttelijä Jasper Pääkkösen, joka tunnetaan erittäin aktiivisena kalamiehenä, repimään täysin pelihousunsa Facebookissa.

– V***u. Mikä. Urpo. Salakalastaa saimaannorppaa uhanalaisempia kaloja ja vielä paukuttelee asialla henkseleitä.

Palmu nousi suomalaisten tietoisuuteen oikein tosissaan viime kauden myötä, kun hän tehoili OHL:n runkosarjassa 62 otteluun huimat 98 tehopistettä. Se johti siihen, että hänet varattiin NHL:ään tänä kesänä, kun Vancouver Canucks huusi 20-vuotiaan suomalaishyökkääjän nimen numerolla 181.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.